Feestelijke opening nieuwe Mobiele Kliniek in Orange Farm

Een supermooie dag gisteren in Johannesburg! We zijn trots en vooral blij om op 8 maart, Internationale Vrouwendag, de mooie nieuwe Mobiele Kliniek voor de mensen in Orange Farm te hebben kunnen openen. Samen met Philips, Afrika Tikkun & Discovery, Different.org, http://www.seetrust.com en https://www.promovendum.nl/, mooie samenwerkingen waar we enorm gelukkig mee zijn, staat en rijdt er weer een fantastische voorziening op het gebied van behandeling, zorg en ook bewustwording.
Met name voor moeders is dit een hele goede ontwikkeling, want moeder-kindzorg is een van de voornaamste voorzieningen die de kliniek biedt. Maandelijks gaan we er met vakbekwame profs 1500 patiënten behandelen en voorlichten over zwangerschap, gezondheid en zorg voor kinderen, tandheelkundige zorg, TB en HIV/Aids.
De Orange Farm Mobile Clinic is het vijfde project waarin Philips en Rhiza Babuyile samenwerking, vertelde Alef gisteren. Rush Morake, directeur, verwelkomde en bedankte alle gasten en benadrukte het belang van de mobiele kliniek. Hij nodigde moeders uit de omgeving uit en moedigde hen aan om gebruik te maken van de zorg en voorlichting die de kliniek te bieden heeft.
We bedanken in het bijzonder onze donateurs, dagpresentator Birgit Vijverberg van Afrika Tikkun en Paul Keurstens van SEETrust. Hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en bijdrage!